Home » » Tangi esok angel tenan

Tangi esok angel tenan

Written By Parmin Prim on 06 April 2010 | 09.49

Esuk ki arep posting opo yo. Kadang-kadang bingung. Tapi esok ki aku coba posting seng nganggo boso jowo wae lah, masalahe wes sue ora nulis nganggo boso jowo. Kan nggak po po sekali-kali nulis nganggo boso jowo. Yo..kan.

Aku kerjo neng perusahaan jasa daerah Pekanbaru. Omah ku neng Panam kiro-kiro eneng 10 kilonanlah seko ngomah neng tempat kerjo. Mangkat esok seko ngomah jam pitu luwih sithiklah, kuwi wes paling lambat, nek lewat seko jam pitu, yo alamat absen ne langsung abang, masalahe mlebune jam pitu lewat 30 menit. Terus bali seko kerjo jam setengah limo sore, kadang-kadang nek eneng kerjaan yo tekan mbengi baru iso balek.

Terus neng ngomah yo eneng kerjaanlah sithik, keno nggo nambah-nambah duit masuk. Yo kadang-kadang turu ne mbengi, kiro-kiro jam sewelas, eneng juga tekan jam rolas. Dhadi awak ki kesel, dhadhi, nek arep tangi esok ki kok angel banget. Padaal neng ati ki eneng niat arep tangi esuk, ben awake seger ngono lho. Tapi kok angel tenan. Seng kerep iso tangi yo jam 6 opo jam 6 lewat limo las. Dhadhi mangkat kerjo ki yo buru-buru. Dhadhi nek wes agak telat, yo nganggo motor e banter-banter padahal neng ndhalan ki akeh mobil gedhe-gedhe lewat.

Terus tekan nggon kerjaan yo, kadang-kadang telat. Piye carane yo konco-konco ben iso tangi esuk terus nek iso arep olah raga dilit nggo ngepenak ke awak.


Share this article :
Comments
0 Comments

0 komentar:

Poskan Komentar

Popular Posts

Posting Update

Chat Langsung

Diberdayakan oleh Blogger.

Follow by Email

 
Support : Primaya | Masprim | My Facebook
Redesain © 2015. primaya.blogspot.co.id - All Rights Reserved
Template Source from Creating Website
Proudly powered by Blogger