18 July 2010

Nguri-uri boso Jowo

Poro sedhulur sedhanten teng pundhi mawon, monggo dhisumangga aken nguri-uri boso jowo. amargi sak niki sampun kathah seng podho lalen kaleh budayane kiambak. Tiang jawi teng pundhi mawon seng teseh saget boso jowo monggo ngangge boso jowo upami ketepangan. Terusipun mboten sah isin-isin ngangge boso jawi. Umpami teng nggriyo monggo pitutur (ngomong) kaleh putra lan putri utawi kaleh tiang sepuh utawi sinten mawon seng teng nggriyo.


mlampah-mlampah teng dunyo internet utawi dunyo maya, enten daerah sing tebih sanget yoiku negoro Suriname (negoro londo). Teng mriko kathah sedhulur taseh nguri-uri budoyo jowo. Teng mriko nggeh enten seni jathilan, panganan seng koyo sego pecel, nasi tumpeng lan seng liane. Lagu-lagu utawi tembang-tembang jawi taseh kathah teng mriko. Radio nggeh enten teng mriko, salah sawijineng yoiku Radio Garuda Suriname, Radio RTV Mustika lan enten setunggal maleh nanging kulo mboten kelingan.

Teng andap mriki enten link radio meniko :
  1. Radio GAruda Suriname
  2. Rrtvmustika
Cukap semanten postingan kulo meniko, mangke ajeng disambung teng wayah liane.

Asale gambar : sakeng mbah google.

No comments:

Post a Comment

YOUR COMMENTS

Post Favorit

Konsistensi

Konsistensi atau konsisten adalah sesuatu yang dilakukan terus menerus sampai batas waktu yang ditentukan atau tidak ada batas sama sekali....

Popular Posts

Author

Newsletter