Home » » Berita boso Jowo

Berita boso Jowo

Written By Parmin Prim on 02 Maret 2012 | 23.22

Iseng-iseng wira wiri neng situsYoutube.  Wengi iki malah ketemu berita boso Jowo. Nek dhi rungok ke warto brita nganggo boso jowo kok yo aneh.  Mungkin iki lantaran wes suwe rang krungu boso jowo sengn njawani tenan. Masalahe awak ki manggon neng Sumatera.  Dhadhi boso jowone wes rodho arang.

Sedulur kabeh, iki video seng di temok-ke yoiku berita nganggo boso jowo. Pangapurane yen boso ku seng dhinggo iki ora kepeneran.






Share this article :

1 komentar:

  1. Hahaha JTV iku pancen berita jowo tapi bahasane boso suroboyoan mas jd yang biasa mnggunakan bahasa jawa ada yg tidak begitu mudeng... Salam kenal mas dari madiun jawa timur

    BalasHapus

Popular Posts

Posting Update

Chat Langsung

Diberdayakan oleh Blogger.

Follow by Email

 
Support : Primaya | Masprim | My Facebook
Redesain © 2015. primaya.blogspot.co.id - All Rights Reserved
Template Source from Creating Website
Proudly powered by Blogger